Om webbKommunikationen i nätverket

Nu så har vi enats om att vi kommer att gifta ihop våra olika webbsystem så att de kommunicerar bättre, och att vi kommer att utgå från ett blogg system som gör det möjligt för alla att antingen koppla egen blog eller hemsida mer direkt mot RCE bloggen, så att man lättare når de andra i nätverket. Och en karta som tydliggör var vi befinner oss är under produktion och lite annat smått och gott. Under sommaren kommer dessa uppdateringar att göras. En träff i höst på Högskolan Väst kommer dessutom att handla om nätverkskommunikation, där kommer de som vill även att få praktisk hjälp om det är så att man vill få till en egen blog.

—————————–

Tidigare tankar kring själva kommunikationen
Denna blogg är ett första steg men är inte tänkt att vara navet i kommunikationen. Vi ser gärna att ett nätverk av nätverkskunniga slår sin kloka huvuden ihop kring lämpliga användarvänliga kommunikationslösningar. Att vi bildar ett nätverk för att stimulera nätverkskommunikation.

En nätverkskunnig person vid namn Sofi T Virgin sa en gång att det handlar om, Samverkan, Samordning och Samarbete.

Hur får vi till det i vårt RCE? Själva den övergripande tanken med ett RCE är ju just att etablera kommunikation mellan de parter som redan är verksamma inom hållbarhetsfrågor och de som vill bli det. Hur etablerar vi ett nätverk som är öppet och som väcker inspiration? Som ger ett gemensamt ägande till frågan om Hållbar Utveckling i Västra Götaland? Som ger alla hemmaplansfördelar? Hur skapar vi ett demokratiskt och öppet nätverk?

Intresserad?
Kommentera!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s